Quiche aux fanes de carotte.

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, quiche aux fanes de carotte. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Quiche aux fanes de carotte is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look wonderful. Quiche aux fanes de carotte is something which I've loved my whole life.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook quiche aux fanes de carotte using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Quiche aux fanes de carotte:
- {Make ready of pâte brisée maison ou achetée.
- {Take of lardons.
- {Prepare of Les fanes d'une botte de carottes.
- {Make ready of œufs.
- {Make ready of crème fraîche liquide.
- {Get of Oignon.
- {Get of Sel, poivre.
- {Take of Cumin.
- {Take of Gruyère (facultatif).
Instructions to make Quiche aux fanes de carotte:
- Faites cuire à la vapeur pendant 10 min les fanes de carottes ou faites les blanchir dans une casserole..
- Une fois cuites, Coupez finement les fanes de carottes..
- Couper l'oignon en morceaux. Faites les revenir dans une poêle avec les lardons et les fanes de carottes. Faites cuire environ 5 min..
- Dans un plat à tarte, étalez votre pâte brisée. Et parsemez dessus le mélange oignon-lardons-fane..
- Dans un bol, battez les 3 œufs avec la crème fraîche, le sel, le poivre et du cumin. Puis mettez la préparation sur la pâte brisée. Si vous le souhaitez, ajoutez du Gruyère dessus..
- Préchauffez le four à 180°c et enfournez la quiche environ 45min. Jusqu'à ce que celle si soit dorée..
So that's going to wrap this up with this special food quiche aux fanes de carotte recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!